Storvik

Storvik werkkleding groohandel

Storvik workwear is groothandel van stevige kwalitatieve werkkleding. Bent u als wederverkoper geïnteresseerd in afname van Storvik werkkleding neem dan gerust contact op met onze vertegenwoordiger Joost van Gaal.

Werkkleding aanbod
Ons aanbod werkkleding voor wederverkoop bestaat uit:
Werkbroeken
Werkjassen
Werkoveralls
Bodywarmers
Shirts & Polo’s
Truien & Vesten
Werkblouses
Regenkleding
Veiligheidskleding

Wat wij doen

– Ontwerp van werkkleding;
– Inkoop en verkoop van werkkleding aan bedrijven voor wederverkoop;
– Uitleveren van werkkleding.

Hoe wij werken

We maken gebruik van de beste materialen, produceren in onze eigen fabrieken in China en zijn BSCI gecertificeerd wat betekent dat we ons inzetten voor de verbetering van de arbeidsomstandigheden in onze eigen productieketen. Wij beheren ons proces van het begin tot het eind nauwkeurig, streven een hoge en eerlijke kwaliteit na en staan 100% achter onze producten die in onze eigen fabriek geproduceerd worden.

Onze service

Wij willen de service verlenen die bij u past.  Het bouwen aan een persoonlijke relatie staat bij ons voorop. Vanuit een persoonlijke benadering bieden wij u ondersteuning met offreren en  passessies. Dit maakt het voor u mogelijk om de juiste kleuren in de juiste maten te zien. Dit maakt de bestelling nauwkeurig en u weet wat u krijgt.

Als dit voldoende is afgetast dan kunnen wij voorraden aanleggen in ons magazijn in Nederland en kan deze beperkt blijven.  Hierdoor kunt u het gehele jaar door kleding bestellen en kunnen wij snel leveren.