Private Label

Bedrijf

Conel B.V. is een onderneming die zich naast eigen merken bezighoudt met de ontwikkeling, verkoop en productie van private labels in kleding in diverse marktsegmenten.

Wij leveren in Nederland en andere Europese landen aan winkelketens, verzendbedrijven , enzovoorts. In onze vestiging in Zwolle hebben wij de beschikking over 4 showrooms waarin wij u precies kunnen laten zien wat onze mogelijkheden zijn. U kunt hier kiezen uit een vaste collectie of in samenspraak met ons een geheel eigen en uniek product ontwikkelen. Uw idee is voor ons leidend.

Conel B.V. heeft een joint venture met ons collega-bedrijf Fashion Power in Hangzhou China. Een bedrijf waarmee wij al meer dan 20 jaar verbonden zijn en de relatie zich op vriendschapsniveau bevindt. Groot voordeel hiervan is dat wij snel kunnen schakelen en zowel opkwaliteit- als op prijsniveau vooroplopen. U kunt zich voorstellen dat dit in moeilijke situaties een voordeel is.

Toegevoegde waarde van Conel B.V. zijn onze artistieke, creatieve en organisatorische inbreng waarbij zeker ook aan onze logistieke (van deur tot deur!) kwaliteiten moet worden gedacht.

Styling

Conel B.V. beschikt over een team met een groot creatief vermogen dat actueel op de hoogte is van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Fashion. Toegevoegde waarde is de stylingafdeling in Hangzhou met zijn internationale orientatie.Wij brengen samen trends of uw idee tot een marktconform product.

Logistiek:

Conel B.V. regelt, begeleidt en controleert vanuit Nederland en China de gehele productie, het transport, de douaneafhandeling en alle rompslomp daaromheen. Als gezegd, van deur tot deur, een zorg minder voor u!