Björnson

Kleding ontworpen voor Scandinavische omstandigheden
Björnson kleding is ontworpen voor Scandinavische omstandigheden. Björnson kleding biedt bescherming tegen de kou, vocht en wind. De balans tussen mens en natuur en het daarbij horende draagcomfort staat centraal in al onze ontwerpen. Björnson kleding kan bij binnen- en buitenactiviteiten gedragen worden. De materialen en specificaties zoals (binnen)zakken verhoogt het functionele vermogen van de kleding. Dit maakt dat de kleding functioneel is in huis, bij het uitlaten van uw hond, tijdens het sporten, op en langs het water, in de natuur en onderweg naar uw volgende afspraak.

Wisselende zomer- en wintercollectie
Wij hebben een jaarlijkse zomer- en wintercollectie die per seizoen wordt ontwikkeld en samengesteld. Bij de zorgvuldige selectieprocedure wordt bij alle ontwerpen gekeken naar de trend van het seizoen. Dit bepaalt de kleurstelling, maten en patronen die wij op onze ontwerpen aanbrengen.

Beheersen van het volledige proces
Het beheersen van het gehele proces is onze kracht. Van ontwerp tot verkoop zijn wij betrokken in de keten die de kleding aflegt. Onze jarenlange samenwerking met Fashion Power in Hangzhou, China, maakt het mogelijk dat wij dicht op de productie staan en zo de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Zo zijn wij in staat, naar onze overtuiging, de beste kwaliteit tegen een evenredige prijs te bieden.

Duurzaam comfort voor de juiste prijs
Wij hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel staan. Onze kleding is ontworpen op draagcomfort, kwaliteit en functionaliteit zodat u de kleding kunt dragen in vele omstandigheden. Binnen, buiten, op het werk, bij een wandeling of tijdens het sporten.

Wij zien erop toe dat de producten verantwoord worden geproduceerd met duurzame materialen en goede arbeidsomstandigheden.

Onze vertrouwde klantenservice
Onze service is gebaseerd op transparantie, duidelijkheid en persoonlijk contact. U kunt bij ons gemakkelijk een bestelling plaatsen. Wanneer u een vraag heeft over uw bestelling of iets anders, kunt u ons mailen op sales@conel.nl of bellen op 038 – 422 33 77.

Wil u dealer worden van het merk Björnson? Neemt u dan contact  op Joost van Gaal voor de mogelijkheden.